Homepage


Welkom op de website van Marijke Billiau, massagetherapeute en voetreflexologe.

Massage is de meest effectieve manier tot diepe ontspanning, maar kan ook complementair zijn aan de gewone geneeskunde (hiervoor is vooral de voetreflexologie enorm belangrijk). Ongemakken waarmee velen onder u dagelijks geconfronteerd worden, worden vaak hiermee opgelost of verzacht. Massagetherapie is dan ook echt aangeraden om zeker eens te proberen.

De massages die wij u kunnen aanbieden zijn de volgende:
     - Voetreflexologie
     - Ontspanningsmassage
     - Hot Stone massage

Bij de eerste twee kan u telkens kiezen of u al dan niet een volledige massage wenst, of liever slechts een deel van het lichaam laat masseren (zoals bijvoorbeeld pijnlijke nek en schouders).

Voor ouder en kind bieden we volgende massage aan:
     - Zwangerschapsmassage

Er wordt bij al onze massages enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige oliŽn, aangekocht bij de firma Sjankara, bekend om zijn zuivere producten.

Omdat wij ook het algemeen welzijn van de ziel beogen, bieden wij eveneens de mogelijkheid tot een individuele geleide ontspanning of Bachbloesemtherapie aan.

Op deze website vindt u alle informatie over ons aanbod, o.a. de soorten massages, de effecten ervan, en voor wie of voor welke ongemakken ze geschikt zijn. Verder vindt u er ook onze prijslijst, alsook gegevens om eventueel contact op te nemen voor een afspraak.