Hot Stone


Hot stone

Een Hot Stone massage is een geweldig intense, diepe warmtemassage met hot stones, oftewel hete stenen, die een weldaad is voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en botten, terwijl de 'druk' van de stenen ervoor zorgt dat u uw energie weer terug haalt naar uzelf en u meer bij uzelf bent.

De Hot Stone massage wordt gecombineerd met de klassieke ontspanningsmassage en is dus een massage die moeilijk met woorden uit te leggen is, maar die u zeker een keer ervaren moet hebben. Wat ons betreft gaat deze massage in ieder geval vele andere massages te boven...


Gebruikte materialen
Hot stone Bij de massage wordt enkel gemasseerd met hoogwaardige oliŽn. De stenen waarmee gemasseerd wordt zijn basaltstenen. Basalt houdt warmte langer vast en geeft deze op een natuurlijke wijze aan het lichaam door. De stenen zijn afkomstig uit HawaÔ, Mexico, Madeira en SiciliŽ. Ze zijn gevormd uit de hete lava van vulkanen, waarna ze eeuwenlang in rivierbeddingen of in de zee hebben gelegen, waardoor ze mooie, gladde, ronde vormen hebben gekregen. De Indianen zeggen dan ook dat deze basaltstenen zijn gevormd door de vier elementen aarde, wind, water en vuur...Hot stone Werking en effecten
De warmte van de stenen dringt door in de spieren en verlicht spanningen. Het gebruik van warmte vergroot het gevoel van welzijn en geeft ook de kans om dieper en effectiever te werken bij chronische pijn. Hot Stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging, stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast ondersteunt een Hot Stone massage alle niveaus van healing doordat deze de emotionele, mentale en fysieke energieŽn harmoniseert.
Hot Stone massage is aan te raden bij acute en chronische spierproblemen, bij elk gevoel van onevenwichtigheid in het lichaam en is in het bijzonder geschikt voor mensen met spier,- gewrichts- en/of zenuwpijnen, rug- en/of nekpijn, hoofdpijn, slechte doorbloeding, burn-out of algehele vermoeidheid en zwakte.
Daarnaast is een Hot Stone massage geschikt voor iedereen die zijn of haar lichaam wil laten verwennen en relaxen...


Mogelijkheden
ME Een volledige Hot Stone massage bestaat uit massage van zowel de voorkant als de achterkant van het lichaam, vanaf voeten t.e.m. gelaat, en duurt ongeveer 60 minuten. Opdat u na de massage de gelegenheid zou krijgen om rustig bij te komen, nemen we 10 minuten extra tijd voor uw behandeling.
Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een kortere Hot Stone massage. Een Hot Stone massage van rug, nek en schouders duurt ongeveer een half uur.

Een en ander kan altijd in overleg.